Welina mai i kā mākou mau pūnaewele!

Hoʻohui ka hana akamai i nā poʻe hou hou—-Lalani mua o ka honua, ʻo ka hoʻonohonoho mua o ka mīkini hoʻoheheʻe CNC kiʻekiʻe no ka hoʻoheheʻe poʻo boiler ma Kina ua hoʻokō kūleʻa i ka "Dual-machine Combination"

20.05.2022

<D6C7C4DCD6C6D4ECD4D9CCEDD0C2B1F8A1AAA1AAB9FABCCAC1ECCFC8A3ACB9F

ʻO ka CNC Drill i hoʻomohala pū ʻia e SHANDONG FIN CNC MACHINE CO., LTD a me DONGFANG Boiler Group CO., LTD ua hoʻopau hou ʻia.Hoʻomaopopo ka ʻekolu-dimensional CNC drill i ka "Dual-machine combition", a ua piha piha ka wili ma lalo o ka mana o ka ʻōnaehana CNC.

Hoʻohana ʻia ke ʻano "basin-shaped" groove (bevel) i ka manawa hoʻokahi, a ʻoi aku ka maikaʻi o nā hōʻailona hana like ʻole a me ka pololei o ka hana ʻana i nā huahana.

<D6C7C4DCD6C6D4ECD4D9CCEDD0C2B1F8A1AAA1AAB9FABCCAC1ECCFC8A3ACB9F

Hoʻohālike kiʻi o Double Gantry ʻeono-axis High-speed Drilling Station

ʻO ka hana hoʻāʻo kūleʻa o ka pūʻulu mua o nā huahana e hōʻailona i ka hana kūleʻa o ka Double-gantry Six-axis High-speed CNC Drilling workstation.E hoʻolilo iā Shandong FINCM a me DONGFANG Boiler i alakaʻi i ka hana ʻana i nā hoʻomaʻamaʻa poʻomanaʻo poʻomanaʻo i loko o ka ʻoihana boiler home.Wahi a ka pae alakaʻi honua, hōʻike ka hale hana i ka ikaika o ka hana mīkini akamai.

<D6C7C4DCD6C6D4ECD4D9CCEDD0C2B1F8A1AAA1AAB9FABCCAC1ECCFC8A3ACB9F

I ka hana ʻana i nā poʻomanaʻo boiler, nui ka nui o nā paipu poʻo.

ʻO ka hoʻohana maʻamau o Radial Drills Machine no ka hoʻoponopono ʻana a me ka mālama ʻana he haʻahaʻa haʻahaʻa, maikaʻi ʻole paʻa, a me ka ikaika hana kiʻekiʻe, kahi i kaupalena ʻia ka hana nui o nā poʻo no ka manawa lōʻihi.

ʻO ka pololei o ka mīkini ʻana i nā lua paipu a me nā ʻauwaha ke keʻakeʻa nei i ka noi a me ka hoʻolaha ʻana i nā robots wili hui paipu.

<D6C7C4DCD6C6D4ECD4D9CCEDD0C2B1F8A1AAA1AAB9FABCCAC1ECCFC8A3ACB9F

ʻO kēia keʻena hana ʻo ia wale nō ka mīkini automated loa i ka ʻoihana boiler i hoʻohana ʻia i ka mana a me ka hoʻoponopono ʻana i nā poʻo.Hiki ke hoʻomalu kūʻokoʻa ʻia nā gantry ʻelua a i ʻole ka loulou e hoʻomalu i ka hana ʻana o nā poʻo.Loaʻa iā ia ka loli kiʻekiʻe a hiki i ka hiki ke hoʻokō i ka 5-6 Radial Drills.

 

Hoʻolako ʻia ka hale hana me kahi ʻōnaehana ʻike maʻalahi no ke kiʻekiʻe o ka ʻili o ka mea, hiki ke hoʻololi ʻokoʻa i ka deformation ʻaoʻao o ka ʻaoʻao o ka metala kumu poʻo, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka pololei o ka mīkini hana o ka lua kīʻaha a hoʻokō i nā pono o ka kaʻina hoʻoheheʻe ʻakomi lopako.I ka manawa like, ua hoʻohana ʻia ke ʻano clamping kahi e hoʻololi koke ai ka neʻe ʻana o ka chuck i ke kūlana o ke poʻo, e hōʻemi nui ana i ka manawa hoʻomākaukau no ka hoʻoponopono clamping material.

<D6C7C4DCD6C6D4ECD4D9CCEDD0C2B1F8A1AAA1AAB9FABCCAC1ECCFC8A3ACB9F

Ua hoʻoponopono maikaʻi ka hoʻonohonoho ʻana o ka Double-Gantry Six-axis High-speed CNC Drilling Workstation i nā pilikia o ka maikaʻi o ka hoʻoponopono ʻana a me nā bottlenecks hana i kū ʻia e ka hana hale hana, hoʻemi i ka ikaika o ka hana, hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi kuʻi ʻana o nā hui paipu, a kau i ke kumu paʻa no ka. ka hoʻokō ʻana i ka hoʻoheheʻe ʻana i nā hui paipu.

 

Hoʻomaʻamaʻa mau ʻo Shandong FINCM i ka manaʻo pāʻoihana o "Hoʻokumu ka maikaʻi i kahi ʻoihana, a hoʻoikaika ʻia ka ʻenehana i kahi ʻoihana", a ua lawe i ka hana koʻikoʻi i ka hoʻololi ʻana a me ka hoʻomaikaʻi ʻana, e alakaʻi ana i ke alakaʻi hoʻomohala o ka hana ipu naʻauao.


Ka manawa hoʻouna: Mei-20-2022